Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Blog

Applicaties die jouw proces automatiseren? Yes please! 🤓

Wij bedenken, bouwen en fine-tunen samen met jou de web-based oplossing op maat waarmee jij tijd gaat besparen. Een heel proces maar: worth it!

👉 Dit hebben we nu ook voor Occasionkeuring Nederland gedaan.
💬 Onze Erwin legt het uit:
Voor Occasionkeuring Nederland hebben we een tool ontwikkeld waarbij mensen een keuring van hun occasion kunnen inplannen. In het formulier worden de gegevens van het voertuig gevraagd, de gewenste datum voor de keuring en persoonsgegevens.
Na een succesvolle betaling berekent het systeem binnen een radius welke garages het dichtst bij zijn om de occasion te laten keuren. Garages die binnen de radius vallen ontvangen een e-mail met daarin de informatie van de occasion en de gewenste keuringsdatum.
De garages zijn vrij om een verzoek te accepteren wanneer deze in hun planning past. Mocht na een gegeven tijdslimiet de order nog niet zijn geaccepteerd door een garage gaat Occasionkeuring Nederland handmatig opzoek naar een geschikte garage.

Tevens is het mogelijk om spoed aan te vragen op de keuring via het formulier. In dit geval ontvangen garages géén e-mail en gaat Occasionkeuring Nederland zelf direct aan de slag om een geschikte garage te vinden zodat de keuring op het gewenste tijdstip kan plaatsvinden.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955