Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Intranet

Online bedrijfskennis delen met je medewerkers? Intranet biedt uitkomst.

Een besloten online omgeving waar bedrijven hun kennis delen

Intranet zorgt voor betere communicatie en toename van productiviteit.

Intranet wordt steeds vaker gebruikt voor informatie- en kennisuitwisseling binnen organisaties. Geloof ons: het is superhandig. Intranet is een veilige besloten website waartoe enkel medewerkers toegang hebben via een persoonlijke inlogcode. Zij kunnen op ieder tijdstip en vanaf elke locatie (van de Bahama’s tot de achtertuin) inloggen om met elkaar te communiceren en informatie over de organisatie te vinden. Zie het als een overzichtelijke bundeling van allerlei zaken waar je in je werk mee te maken hebt. Denk aan eenvoudige tools als een standaard handboek met regels en procedures, nieuws, profielen van medewerkers met hun contactgegevens, takenlijsten, een ideeënbus, een algemene agenda met bedrijfsactiviteiten en tips & tricks. Je kunt er ook voor kiezen om het intranet een klein fun-gehalte te geven door middel van bijvoorbeeld wist-je-datjes om medewerkers betrokken te maken met je bedrijf. (Wist je dat… je als personeel van RenewMyID bij temperaturen boven de 27 graden recht hebt op een milkshake?)

 

Een intranet op maat, geheel afgestemd op je organisatie

Intranet maakt het mogelijk om communicatie goed op elkaar af te stemmen en het zorgt voor toename van productiviteit. Daarbij helpt het persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen te behalen, en het draagt bij aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Klinkt veelbelovend toch!? De mogelijkheden met intranet zijn eindeloos. RenewMyID helpt jou je intranet geheel op maat in te richten, op een manier die bij je bedrijf past. Dat wil zeggen: in de gewenste huisstijl, geheel aangepast op jullie werkflow. Het gebruiksvriendelijke CMS-systeem maakt het eenvoudig om het intranet zelf te onderhouden.

Bedrijven waarvoor we een intranet op maat hebben verzorgd

Extranet: het intranet delen met externen

Wil je je interne bedrijfsnetwerk ook (gedeeltelijk) delen met externe partijen? Kan geregeld worden! In dat geval spreken we van een extranet. Handig voor wanneer je bedrijf bijvoorbeeld projectmatig met andere partijen werkt. Het gedeelte van het intranet dat de externen nodig hebben, stel je dan ter beschikking als extranet

Hadden we al gezegd dat we bekend staan om ons hoge serviceniveau? Iets met: tot 22.00 uur bereikbaar zijn. We maken graag ’s avonds tijd voor een afspraak of support; we begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk je website voor jou is, maar ook dat je overdag wellicht met andere zaken bezig bent.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955