085 273 5955

Leadinfo

Wat is Leadinfo?

Het analyseren van B2B websitebezoekers

98% van jouw websitebezoekers doet niets. De software van Leadinfo analyseert je websitebezoekers en herkent bedrijven. Vervolgens toont het openbare bedrijfsgegevens in één compleet overzicht. Zo beschik jij over alle benodigde informatie om het eerste contact te kunnen leggen.

De voordelen van Leadinfo

Hoe werkt het?

Maar hoe werkt het dan om te kunnen beginnen met het herkennen van je zakelijke websitebezoekers? Hieronder vatten we het kort voor je samen.

Vraag een proefversie aan.
Je kunt Leadinfo 14 dagen gratis testen.

Installeer een stukje code op je website.
Vraag de websitebouwer om een stukje tracking-code te installeren, implementeer het via de Google Tag Manager of gebruik de WordPress plugin.

Herken vanaf nu zakelijke bezoekers!
Bezoekers worden vanaf nu herkend.

Benieuwd geworden hoe het werkt?
Samen met Leadinfo kun je bekijken hoe zij jullie kunnen helpen met het inzichtelijk maken van potentiële leads

Wil je ook graag anonieme websitebezoekers herkennen met Leadinfo? Start een gratis proefperiode van 14 dagen. Of wil je meer informatie over het platform? Neem gerust contact met Leadinfo op.

Herken je bezoekers

De leadgeneratie software van Leadinfo herkent bedrijven door het IP adres te koppelen aan hun uniek samengestelde database. Jij ontvangt de bedrijfsgegevens, email-adressen en Linkedin profielen. Je beschikt over alle informatie en dat vanuit één overzichtelijk dashboard. De beschikbare informatie: e-mailadres, telefoonnummer, adresgegevens, paginaweergaven, financiële data, oprichtingsdata, industrie en aantal medewerkers.

Verander zakelijke bezoekers in leads

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je door het bijhouden van de paginaweergaven en terugkerende bezoeken beginnen met het identificeren van leads. Door andere platformen te integreren kun je de software van nog meer data verrijken. Als je Google Ads integreert, kun je zien welk bedrijf via welke advertentie op de website is terecht gekomen.

Van kijkers naar kopers

Om een websitebezoeker te overtuigen kun je met de leadgeneratie software achterhalen waar de bezoeker in geïnteresseerd is. Zo kun je precies zien welke pagina’s bezocht zijn en voor hoelang. Aan de bezoekers wordt automatisch een leadscore gekoppeld, hierdoor kun je zien welke leads het meest interessant zijn om te benaderen. Zo verander je kijkers in kopers. Ook aan bestaande klanten kun je op basis van hun websitebezoeken weer nieuwe producten aan verkopen.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955