085 273 5956

Makelaars website laten maken?

Op zoek naar een effectieve website voor jouw makelaars kantoor?

Wij zijn specialist in het ontwerpen en bouwen van maatwerk websites voor makelaarskantoren.

Zo heb je altijd het meest recente woningaanbod op je eigen website staan en kan alles volledig naar wens worden ingericht. Wij geven eerlijk advies en zeggen je waar het op staat. Alleen op deze manier kun jij alles uit je website halen en je klanten laten zien wat je te bieden hebt.

Interesse gewekt?

Bel of mail mij gerust! Dan kunnen we samen kijken naar een passende makelaarsoplossing.

Wij hebben koppelingen met alle veelgebruikte CRM programma’s

Om jouw website zo effectief mogelijk te laten werken, maken wij een koppeling met jouw huidige CRM. Mocht jouw CRM-programma hier niet tussen staan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Deze makelaars gingen je
onder andere al voor...

Onze makelaars klanten zitten verspreidt door heel Nederland.

Plan nu je afspraak!

Wij werken met een uniek concept waarbij je als makelaar in 1,5 uur meer te weten komt over je  eigen website. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om de makelaars website op een unieke en passende manier vorm te geven. Dit kan ook online!

Wat kun je verwachten tijdens ons gesprek?

Ons totaalpakket voor jouw makelaars website

Door de jaren heen ontwikkelden we een werkwijze die zich in de praktijk heeft bewezen en meer dan alleen een online visitekaartje is. Het hele RenewMyID team staat klaar om jouw makelaarswebsite naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens het klantgesprek bepalen we samen hoe we jullie doelstelling kunnen waarmaken. Hiervan wordt een wireframe geschetst.

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest.

Tijdens de ontwikkeling van je website zorgen we ervoor dat de voorkant er netjes uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Voordat de website live wordt gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en het bijhouden daarvan.

Wil jij ook zo'n effectieve makelaarswebsite?

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Ervaringen van onze makelaars klanten

Samen met ons powerteam gaan wij elke uitdaging aan en werken we hard om onze klanten tevreden te stellen en een online boost te geven.

Boekweit Olie Makelaars

Elke Vijn

“Met een tevreden gevoel kijken we terug op het traject naar onze nieuwe website toe. Er is goed naar ons geluisterd en onze eenvoudige taal (als het op websites aankomt) is gehoord en begrepen. Onze nieuwe website weerspiegelt exact hoe ons bedrijf is. En tot slot een compliment voor de after sales. Ook als we nu met een verzoek komen, worden we vlot geholpen. Team RenewMyID: Bedankt voor de begeleiding!”

Makelaars@Work

Eric Hahn

“Ik ben erg tevreden over RenewMyID en de website die ze hebben gebouwd voor mijn makelaarskantoor. Korte lijnen en snel een reactie op vragen- en of opmerkingen geeft vertrouwen binnen het hele proces. Van de start tot afronding heeft Ruud mij heel goed geïnformeerd m.b.t de voortgang. Het meedenken van de afdeling design en de laatste aanpassingen met Jeroen hebben geleid tot de uitstraling die ik voor ogen had. Kortom, ik beveel RENEWMYID zeker aan! Goede communicatie en een professioneel en mooi resultaat!”

Moerkerken en van der Mark Makelaardij

Martin van der Mark

“Ruud Wijnen van RenewMyId heeft ons heel duidelijk kunnen uitleggen wat belangrijk is aan een website. Er waren korte lijnen en duidelijke afspraken. Wij horen positieve berichten van onze klanten over onze website, fris duidelijk en niet te veel tekst. Ook de support als er iets mis is is werkelijk van top niveau! Wij zijn dus nog iedere dag blij met onze website & RenewMyID.”

We zijn trots dat we met bovenstaande makelaars hebben mogen samenwerken, en hebben dan ook vol enthousiasme aan deze projecten gewerkt. Voeg jij jezelf ook toe aan dit rijtje? Dan hebben wij weer een reden voor een feestje!

En met wie vier jij dan dit feestje?

En als er reden is voor een feestje, doen je dit samen ons hele team! Maar met wie heb je nu eigenlijk te maken?  Ons gave team bestaat uit een tal van verschillende mensen die staan te popelen om samen aan de slag te gaan.

Plan een vrijblijvend gesprek

Worden jullie hier enthousiast van? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek! Tijdens dit gesprek worden bovenstaande punten aangehaald en zullen we bespreken hoe we de website samen naar een hoger niveau kunnen tillen. Neem contact met ons op!

085 273 5956