Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Blog

Marieke bedankt!

We gaan je missen!🙁

Een jaar geleden kwam Marieke vol enthousiasme binnen voor een gesprek. Inmiddels zijn we twee stages en een half jaar werken verder en neemt Marieke vandaag toch echt afscheid van RenewMyID.

Iedereen van het team wil je ontzettend bedanken voor je positiviteit en gezelligheid en we wensen je heel veel succes met de volgende stap!

Zo kijkt Marieke terug op haar tijd bij RenewMyID:

“Bijna precies een jaar geleden kwam ik op sollicitatiegesprek voor mijn eerste stage. De goede sfeer bij RenewMyID was het eerste wat me opviel en wat me altijd zal bijblijven. En dat terwijl ik alleen nog maar in de vergaderruimte was geweest en nog maar twee mensen had ontmoet.

Het afgelopen jaar is RenewMyID snel gegroeid en ik vind het super gaaf dat ik hier onderdeel van ben geweest. Iets wat me echt bijblijft is de vraag ‘Hoe kunnen we dit effectiever aanpakken?’. Door dit zelfs bij de kleinste werkzaamheden te vragen, merk je dat je steeds een beetje beter wordt.

Werken bij RenewMyID heeft mijn denkwijze echt veranderd en voortaan stel ik mezelf steeds vaker deze vragen: Is deze opdracht effectief verlopen? Kan dit de volgende keer beter? En wat kan ik nu al doen om dit volgende keer effectiever te laten verlopen? Op deze manier heb ik voor mezelf en het bedrijf verschillende procedures en templates gemaakt om het werk makkelijker te maken.

Ook vond ik het heel gaaf om betrokken te zijn bij de opzet van de marketingafdeling en was het super leerzaam om naast mijn studie aan de slag te gaan als marketeer. Van januari tot en met mei 2019 heb ik gewerkt aan mijn afstudeeropdracht en onderzoek gedaan naar hoe RenewMyID de klantervaring nog verder kan verbeteren. Dat ze goed op weg zijn, kwam duidelijk naar voren in mijn onderzoek. Maar zoals ze bij RenewMyID ook zeggen: “Er is altijd ruimte voor verbetering!”. Hopelijk gaat mijn advies ze hierbij helpen.

Niet alleen heb ik veel geleerd over een goede bedrijfscultuur en marketing, maar ook op persoonlijk vlak heb ik veel over mezelf ontdekt! Zo ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is om uniek te zijn als persoon en dat alles wat je doet, je met een reden moet doen.

Wat ik ook zeker ga meenemen en wat misschien nog wel het belangrijkst is: Denk altijd in oplossingen. Niet alleen werkgericht, maar ook op persoonlijk vlak!

Iedereen bij RenewMyID ontzettend bedankt voor de leuke tijd! Het afgelopen jaar ga ik zeker niet vergeten en is voor mij een inspiratiebron voor de toekomst! 🙂

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955