Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Narrowcasting

Een effectieve manier voor het binden en boeien van medewerkers en klanten.

De kracht van narrowcasting

Wil jij betrokken medewerkers en loyale klanten? Narrowcasting biedt uitkomst. En RenewMyID weet er natuurlijk het fijne van!

Wat is narrowcasting? Slimme vraag! Narrowcasting is het zenden van informatie via moderne beeldschermen gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Het is een perfect hulpmiddel om mensen te binden en boeien en ze betrokken te maken bij je bedrijf. We onderscheiden interne narrowcasting gericht op medewerkers, en externe narrowcasting gericht op klanten.

 

Narrowcasting leidt tot gespreksstof bij de koffiemachine

Waarom narrowcasting? Simpel: goed geïnformeerde medewerkers zijn productiever en meer betrokken en gemotiveerd. Hetzelfde geldt voor klanten: hoe meer ze betrokken zijn bij je organisatie, hoe loyaler. Daarom is het belangrijk dat je je medewerkers en klanten meeneemt in wat er speelt binnen je organisatie. Van de verjaardagen van personeel, bedrijfsfilmpjes en afgeronde projecten, tot complimenten van klanten en ludieke acties die het bedrijf organiseert. Narrowcasting leidt tot gespreksstof bij de koffiemachine, maar ook thuis aan de keukentafel of op een verjaardagsfeestje.

Bedrijven die we geholpen hebben met narrowcasting

Narrowcasting maakt medewerkers en klanten betrokken bij je bedrijf

Eén of meerdere schermen komen op strategische plekken te hangen waar medewerkers of klanten de tijd hebben om informatie tot zich te nemen, zoals bij de entree, het bedrijfsrestaurant of bijvoorbeeld naast de lift. Info op maat is een van de belangrijkste succesfactoren van narrowcasting. RenewMyID helpt jou je narrowcasting in te richten op een manier die bij je bedrijf past. Het gebruiksvriendelijke CMS-systeem maakt het eenvoudig om de content op de schermen zelf te onderhouden.

 

Narrowcasting gekoppeld aan je website

We koppelen je narrowcasting systeem graag aan je bedrijfswebsite. Publiceer je bijvoorbeeld nieuwe projecten op de website, dan worden deze ook zichtbaar op je narrowcasting scherm. Dit betekent dat de info maar één keer hoeft te worden geüpload! Ideaal toch?!

Hadden we al gezegd dat we bekend staan om ons hoge serviceniveau? Iets met: tot 22.00 uur bereikbaar zijn. We maken graag ’s avonds tijd voor een afspraak of support; we begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk je website voor jou is, maar ook dat je overdag wellicht met andere zaken bezig bent.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955