Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Ons team

Met ons team gaan we elke uitdaging aan!

Zet anno 2008 twee enthousiaste web-/reclamejongens op een zolderkamer, geef ze een computer en een dosis passie… and see what happens. Eén ding is duidelijk: we lieten er geen gras over groeien, want nu is RenewMyID uitgegroeid tot een succesvol mediabureau met een team van specialisten.

Een groei die in onze ogen alleen kan ontstaan door eerlijke, hoogwaardige producten en goede service te bieden. We vinden het belangrijk om open te zijn richting onze klanten, want zeg nou zelf; ons vak is al ingewikkeld genoeg. Het minste wat we kunnen doen is je op een eenvoudige manier uitleggen waar we mee bezig zijn!

Powerteam
Daarnaast hebben we door de jaren heen een powerteam om ons heen verzameld van tekstschrijvers, marketeers, fotografen en cameramensen; stuk voor stuk stabiele partners die we, uiteraard in overleg met jou, inzetten om je product naar een nog hoger level te tillen. En niet te vergeten ons eigen team van 17 toppers, die niet alleen goed zijn in het bouwen van websites, maar ook meester in het bouwen aan een pro-actieve klantrelatie. En een relatie begint altijd met een eerste ontmoeting…

Wesly Truijen

Beginbaas / Oprichter

Kom en ontmoet Wesly, dat praat wat makkelijker! Met een grote variatie aan warme dranken word je verwelkomd op ons kantoor aan het Half Elfje. Om te sparren over je bedrijfsidentiteit en het overdenken van je huidige communicatiemiddelen, maar ook om te brainstormen over het optimaliseren van jouw onderneming in de arbeidsmarkt. Wesly is niet alleen een prater maar ook vooral een doener!

Willem Grondhuis

Eindbaas / Oprichter

Met zijn analytische en technische achtergrond is Willem jouw rots in de branding. Nadat we je website hebben opgeleverd, praat Willem je bij, zodat je zelf aanpassingen kunt doorvoeren en je website kunt beheren. Als laatste schakel in de techniek, zorgt Willem ervoor dat jouw gras altijd groener is dan dat van de buren. Met raad én daad staat Willem paraat!

Ruud Wijnen

Projectbegeleider

Wanneer Ruud binnen komt is het gedaan met de rust. Ruud gaat graag met je in gesprek en wanneer hij eenmaal begint is hij ook niet meer te stoppen. Hij heeft zijn zaken altijd goed op orde en komt gemaakte afspraken na. Daarom kan je altijd op Ruud aan.

Ellis Pranger

HR Adviseur

Vanuit haar passie voor de ontwikkeling van mensen vliegt Ellis diverse vraagstukken op het gebied van HR aan. Ze denkt in kwaliteiten en talenten en probeert altijd het beste in medewerkers naar boven te halen.  Ellis is een echte koffieleut: zonder een goede kop koffie kan de dag niet beginnen! In haar vrije tijd zingt ze graag het hoogste lied.

Ellen Kusters

Administratie

Ellen houdt 1 dag per week de administratie op orde, zet graag de puntjes op de i, en is nogal perfectionistisch. Deze eigenschappen komen goed van pas in haar werk.
Verder wordt ze blij van de zon en het strand! Ze sport graag en vindt het leuk om een lange wandeling in de bossen met haar gezin te maken.

Erwin Jongenelen

Webdeveloper

In een mum van tijd programmeert Erwin jouw website op maat. Deze kameleon verplaatst zich feilloos in jouw doelgroep met als resultaat een website to the point! Geduld en doorzettingsvermogen is de vechtersmentaliteit van Erwin; en daarmee vormt hij een onmisbare schakel binnen ons team. Dankzij zijn muzikale achtergrond geniet iedereen op ons kantoor van zijn uptempo muziekkeuze.

Jeroen den Rooijen

Webdeveloper

Van maandag tot en met vrijdag werken. En in de avonduren is Jeroen vaak te vinden aan de pooltafel om “af te schakelen”. Blijven leren, verbeteren en een goed luisterend oor zijn een van de sterke kanten. Als communicatie en multimedia designer een spin in het web en weet van alles wel wat af.

Jay Nouwen

Webdeveloper

Stiekem een grote nerd die altijd in is voor nieuwe kennis. Jay is een doorzetter die niet houdt van opgeven. Naast zijn serieuze karakter kan hij ook de grootste clown zijn. Hij is altijd opzoek naar nieuwe manieren om fit te blijven binnen zijn eigen gemaakte doelen. Gamen in de avonduren en chillen met zijn maten zit er ook altijd in.

Monica Vogels

Webdesigner

Monica is een leergierige creatieveling – en bovenal theeleut – die staat te popelen om elke oplossing tot leven te laten komen met persoonlijk en op maat gemaakt design. “Work hard, play hard and never skip leg day” is haar motto.

Willian Vlemmings

Webdeveloper

Begrijpt als geen ander het belang van een gebruiksvriendelijke en optimaal vindbare website/webshop. Heeft een achtergrond in maatwerk online software en koppelt graag lastige vraagstukken direct aan technische toepassingen. Perfectionistisch als hij is, stopt hij niet voordat er een eindproduct staat waar iedereen 100% tevreden mee is en laat daarmee niemand buitenspel staan!

Pim Knapen

Webdeveloper

Pim is een echte doorzetter die zichzelf altijd wil blijven verbeteren. Zoals een auto gebruik maakt van benzine maakt Pim gebruik van koffie. In de avonden is er daarom ook vaak nog energie om lekker een potje tafeltennis te spelen of gezellig te chillen met vrienden.

Alaa Elsayyad

Webdeveloper

Van stagiair gepromoveerd tot fulltime medewerker! Daarnaast gaat hij graag met zijn vrienden chillen en pakt die op zijn tijd een feestje mee.

Salina Coolen

Webdesigner

Deze dame rolt van DTP naar webdesign. Een nieuwe weg waar zij haar creativiteit in kwijt kan. In de avonden geniet ze van prachtige series en doet ze graag een potje gamen. In het weekend lekker relaxt Salina met een boek.


Join our team! RenewMyID is een hard groeiend bedrijf en altijd op zoek naar nieuwe talenten! Solliciteer op een van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955