Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Ons team

Wij bouwen niet alleen websites
maar ook relaties...

Met ons team gaan we elke uitdaging aan!

Zet anno 2008 twee enthousiaste web-/reclamejongens op een zolderkamer, geef ze een computer en een dosis passie… and see what happens. Eén ding is duidelijk: we lieten er geen gras over groeien, want nu is RenewMyID uitgegroeid tot een succesvol mediabureau met een team van specialisten.

Een groei die in onze ogen alleen kan ontstaan door eerlijke, hoogwaardige producten en goede service te bieden. We vinden het belangrijk om open te zijn richting onze klanten, want zeg nou zelf; ons vak is al ingewikkeld genoeg. Het minste wat we kunnen doen is je op een eenvoudige manier uitleggen waar we mee bezig zijn!

Powerteam

Daarnaast hebben we door de jaren heen een powerteam om ons heen verzameld van tekstschrijvers, marketeers, fotografen en cameramensen; stuk voor stuk stabiele partners die we, uiteraard in overleg met jou, inzetten om je product naar een nog hoger level te tillen. En niet te vergeten ons eigen team van 17 toppers, die niet alleen goed zijn in het bouwen van websites, maar ook meester in het bouwen aan een pro-actieve klantrelatie. En een relatie begint altijd met een eerste ontmoeting…

Wesly Truijen

Beginbaas / Oprichter

Kom en ontmoet Wesly, dat praat wat makkelijker! Met een grote variatie aan warme dranken word je verwelkomd op ons kantoor aan het Half Elfje. Om te sparren over je bedrijfsidentiteit en het overdenken van je huidige communicatiemiddelen, maar ook om te brainstormen over het optimaliseren van jouw onderneming in de arbeidsmarkt. Wesly is niet alleen een prater maar ook vooral een doener!

Willem Grondhuis

Eindbaas / Oprichter

Met zijn analytische en technische achtergrond is Willem jouw rots in de branding. Nadat we je website hebben opgeleverd, praat Willem je bij, zodat je zelf aanpassingen kunt doorvoeren en je website kunt beheren. Als laatste schakel in de techniek, zorgt Willem ervoor dat jouw gras altijd groener is dan dat van de buren. Met raad én daad staat Willem paraat!

Roy van Hoof

Projectmanager

Roy is de schakel tussen de klant en de webdesigners. Hij is sociaal en een echte teamplayer. Wensen en behoeften achterhalen en een eerlijk advies geven is waar Roy zich voor inzet.

In zijn vrije tijd tokkelt hij graag wat weg op zijn gitaar en geniet hij van een gezellig avondje met vrienden.

Ruud Wijnen

Projectbegeleider

Wanneer Ruud binnen komt is het gedaan met de rust. Ruud gaat graag met je in gesprek en wanneer hij eenmaal begint is hij ook niet meer te stoppen. Hij heeft zijn zaken altijd goed op orde en komt gemaakte afspraken na. Daarom kan je altijd op Ruud aan.

Ilse van Heugten

Administratie & more

Ilse, administratie & more, dat vergt natuurlijk uitleg. De & more vooral omdat ze binnen het bedrijf meer doet dan alleen de administratie. Ze verzorgt ondersteuning op meerdere vlakken zoals ook een stukje marketing. Deze dame weet precies wat ze wil.

Ellis Pranger

HR Adviseur

Vanuit haar passie voor de ontwikkeling van mensen vliegt Ellis diverse vraagstukken op het gebied van HR aan. Ze denkt in kwaliteiten en talenten en probeert altijd het beste in medewerkers naar boven te halen.  Ellis is een echte koffieleut: zonder een goede kop koffie kan de dag niet beginnen! In haar vrije tijd zingt ze graag het hoogste lied.

Erwin Jongenelen

Webdeveloper / Webdesigner

In een mum van tijd programmeert Erwin jouw website op maat. Deze kameleon verplaatst zich feilloos in jouw doelgroep met als resultaat een website to the point! Geduld en doorzettingsvermogen is de vechtersmentaliteit van Erwin; en daarmee vormt hij een onmisbare schakel binnen ons team. Dankzij zijn muzikale achtergrond geniet iedereen op ons kantoor van zijn uptempo muziekkeuze.

Bart Peters

Webdesigner

Creatief bezig zijn is dagelijkse kost voor Bart. Doordeweeks ontwerpt hij met plezier jouw website op maat, en in het weekend laat hij als dj/producer menig festival en club op zijn grondvesten schudden.

Jeroen den Rooijen

Webdeveloper

Van maandag tot en met vrijdag werken. Op zaterdag naar school. En in de avonduren is Jeroen vaak te vinden aan de pooltafel om “af te schakelen”. Blijven leren, verbeteren en een goed luisterend oor zijn een van de sterke kanten. Als communicatie en multimedia designer een spin in het web en weet van alles wel wat af.

Joris Swinkels

Webdeveloper

Joris kenmerkt zich als rustig, sociaal en leergierig. Als webdeveloper wil hij er alles aan doen om te zorgen voor het beste resultaat. In zijn vrije tijd kijkt hij graag tv, wandelt hij regelmatig en onderneemt graag iets met vrienden.

Jay Nouwen

Developer

Stiekem een grote nerd die altijd in is voor nieuwe kennis. Jay is een doorzetter die niet houdt van opgeven. Naast zijn serieuze karakter kan hij ook de grootste clown zijn. Hij is altijd opzoek naar nieuwe manieren om fit te blijven binnen zijn eigen gemaakte doelen. Gamen in de avonduren en chillen met zijn maten zit er ook altijd in.

Ben Kühtreiber

Webdesigner

Visuele identiteiten creëren zit Ben als communicatie & multimedia designer in het bloed. Of hij nu doordeweeks aan de slag gaat met jouw nieuwe website, of in het weekend op een filmset of podium staat, deze rasechte team-player werkt maar met één doel voor ogen: samen het beste resultaat behalen.

Jeroen Kuunders

Marketeer

De creatieve duizendpoot die houdt van uitdaging. Of het nu gaat om het bedenken van een strategie of het opzetten van online marketingcampagnes, als Freelance Marketeer brengt Jeroen menig bedrijf dichter bij de klant. Hij is daarnaast gek op eten en neemt iedere week de meest aparte lunches mee.

Ilse Verberne

UX-Designer

Ilse zorgt altijd dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ze denkt goed na over wat de gebruiker wil en houdt hiermee rekening met haar designs. Soms misschien iets té veel… Verder is ze een enthousiaste meid die niet bang is voor het opzoeken van nieuwe mogelijkheden.


Join our team! RenewMyID is een hard groeiend bedrijf en altijd op zoek naar nieuwe talenten! Solliciteer op een van de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955