Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Pagina niet gevonden

Helaas deze pagina bestaat niet (meer), maar misschien wil je nog verder rond neuzen op onze website? Wij hebben een aantal leuke links hieronder geselecteerd waarin je ons bedrijf nog beter leert kennen. Wie zijn we? De avonturen van RenewMyID en als laatste uiteraard ons werk waar we zo trots op zijn!

Ons team

Wij bouwen niet alleen websites maar ook relaties...

Zet anno 2008 twee enthousiaste web-/reclamejongens op een zolderkamer, geef ze een computer en een dosis passie… and see what happens. Eén ding is duidelijk: we lieten er geen gras over groeien, want anno 2017 is RenewMyID uitgegroeid tot een succesvol mediabureau met een team van 8 man sterk.

Lees meer

Blog

Omdat sommige dingen te leuk zijn om niet te delen…

Dat we bij RenewMyID nogal eens de neiging hebben om zomaar vanuit het niets een ludieke actie de wereld in te slingeren, had je misschien al in de gaten. Op deze pagina delen we onze sappige nieuwtjes, verassende projecten, awkward moments… én kun je ongegeneerd videosnacken (zonder aan te komen). Er zeker van zijn dat je niets mist? Volg RenewMyID op Facebook!

Lees meer

Ons werk

Had je ons werk al bekeken?

Ben jij klaar voor een prettige overdosis aan website candy? Op deze pagina dompelen we je onder in een aantal sterke staaltjes webdesign- en techniek. Neem dan een kijkje bij ons werk.

Lees meer

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955