Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Partnership

Partnership als designer

Jij het design, wij de techniek. Dealtje sluiten?

Ben je een baas in designen maar minder sterk in techniek? Laat ons ervoor zorgen dat jouw gelikte ontwerp optimaal functioneert. Dus ben jij een grafisch vormgever en wil je je opdrachtgever een complete website aanbieden? Wij helpen je graag door je klant binnen jouw bedrijf te bedienen alsof we een van je medewerkers zijn. Óf we maken onder onze eigen naam kennis, waarbij te allen tijde geldt: jóuw klant, blijft jóuw klant.

Partnership als developer

Jij de techniek, wij het design. Yes please!

Bouw jij net zo makkelijk een website als een zandkasteel, maar is designen niet aan jouw besteed? Let’s do it together! Samen kunnen we je klant een totaalplaatje aanbieden dat niet alleen optimaal functioneert, maar er ook nog eens perfect uitziet. Wij helpen je graag door je klant binnen jouw bedrijf te bedienen alsof we een van je medewerkers zijn. Óf we maken onder onze eigen naam kennis, waarbij te allen tijde geldt: jóuw klant, blijft jóuw klant.

Volledige partnership

Design én techniek uitbesteden? Kom maar door!  

Lang leve het vooroordeel dat jij als ICT’er of marketeer ook ‘wel even een website in elkaar draait.’ Gelukkig weten we allebei dat een website veel meer is dan een technische oplossing. Het gaat naast de techniek ook om design, vindbaarheid in zoekmachines en content. En laat dat nou precies zijn waar wij goed in zijn! RenewMyID is de betrouwbare partner die jouw klanten verrast met een website die scoort op alle fronten. Wij bedienen je klant alsof we een van je medewerkers zijn. Óf we maken onder onze eigen naam kennis, waarbij te allen tijde geldt: jóuw klant, blijft jóuw klant.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955