Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Portaal

Portaal

Je wilt jouw klanten binden, boeien en behouden. Een klant- of kennisportaal biedt de mogelijkheid om een stap vooruit te maken in de samenwerking met jouw klanten.

Verbeter de interactie en communicatie met jouw klanten via een maatwerk klant- of kennisportaal; een online afgeschermde omgeving met gepersonaliseerde informatie en inloggegevens. Een portaal biedt jouw klanten, consumenten, toeleveranciers of mederwerkers de mogelijkheid tot het beheren van zijn of haar gegevens, het inzien van (belangrijke) documenten, of het vergaren van meer informatie. Interactie met je klanten via een portaal bespaart tijd, zorgt voor meer efficiency, en geeft de klant 24/7 inzicht en self-service.

Maak een afspraak!

 

Kom vrijblijvend 1,5 uur met ons sparren over:

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep
3 soorten websitebezoekers
Dé 5 vragen van jouw klant

Graag een afspraak maken? Vraag naar
onze Wesly!

085 273 5955

Zoek je iets eenvoudigers voor een kleiner budget?

Al onze custom maatwerk producten hebben wij ook weten te ontwikkelen als basis producten. Ideaal voor als je nog startende bent, minder te besteden hebt of je gewoon iets eenvoudigs wilt. Zo heb je zelf je budget in de hand! Ontdek nu de mogelijkheden van een basis website en/of webshop.

Lees meer

Wie wij hebben mogen helpen

De afgelopen jaren hebben wij al veel bedrijven blij mogen maken met een maatwerk of basisproduct. Samen met ons powerteam werken wij hard om onze klanten tevreden te stellen en online naar een hoger niveau te tillen!

DigiMij logo Helmond
We hebben een plekje voor je gereserveerd! :)

Wat kun je verwachten tijdens ons strategiegesprek

Onze visie

Door de jaren heen is gebleken dat we op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Daarnaast hebben we onze eigen visie op wat nu écht een goede website is. Hierbij hebben wij een web-concept dat normaal veel wordt gebruikt voor grotere bedrijven getransformeerd voor MKB.

Ons verhaal

We beginnen het klantgesprek met een korte introductie over RenewMyID. Hierbij gaan we het hebben over de doener, scanner en klikker. Deze persona's beschrijven de verschillende beweeg-redenen die websitebezoekers hebben.

Jouw verhaal

Vervolgens laten wij jou aan het woord. We willen graag meer horen over je bedrijf. Tijdens dit gesprek worden de doelstellingen en uitdagingen in kaart gebracht.

Schetsen

Daarna maken wij je mogelijk toekomstige website visueel door middel van een wireframe. Deze mag je uiteraard meenemen zodat je het thuis of op kantoor nogmaals kan doorkijken!

Het quadrantje

Na het schetsen verwerken we samen alle gemaakte afspraken in ons quadrantje. Hierin kunnen we precies inzichtelijk maken wat er om de hoek komt kijken voor jouw website.

Evaluatie

Tot slot vindt er een korte evaluatie van het gesprek plaats en worden de vervolgstappen besproken.

Laten we eens sparren
over jouw online zaken!
085 273 5956
Wat onze klanten
over ons zeggen
Arrow
Boekweit Olie Makelaars
Elke Vijn
"Met een tevreden gevoel kijken we terug op het traject naar onze nieuwe website toe. Er is goed naar ons geluisterd en onze eenvoudige taal (als het op websites aankomt) is gehoord en begrepen. Onze nieuwe website weerspiegelt exact hoe ons bedrijf is. En tot slot een compliment voor de after sales. Ook als we nu met een verzoek komen, worden we vlot geholpen. Team RenewMyID: Bedankt voor de begeleiding!"
Moerkerken en van der Mark Makelaardij
Martin van der Mark
"Ruud Wijnen van RenewMyID heeft ons heel duidelijk kunnen uitleggen wat belangrijk is aan een website. Er waren korte lijnen en duidelijke afspraken. Wij horen positieve berichten van onze klanten over onze website, fris duidelijk en niet te veel tekst. Ook de support als er iets mis is is werkelijk van top niveau! Wij zijn dus nog iedere dag blij met onze website & RenewMyID."
iD Counseling
Ingrid Druyts
"Deskundigheid en klantvriendelijkheid onder één dak. Lekker bakje koffie erbij. Mooie en handige website als resultaat. Super!"

Why we love maatwerk WordPress

Wij werken graag met WordPress omdat dit voor ons en de klant eindeloze mogelijkheden biedt. Met WordPress kunnen wij jouw nieuwe website namelijk volledig maatwerk samenstellen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw website aansluit bij de missie en visie van het bedrijf, de gestelde doelen en de huidige huisstijl. Deze huisstijl kunnen wij volledig doorvoeren op iedere pagina van de website. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw website herkenbaar is voor de klant en jouw waarden ademt. Ook is WordPress een van de meest gebruikte systemen, wat de populariteit bij andere ontwikkelaars aangeeft.

Van iedere maatwerk website die wij ontwikkelen is WordPress de motor. Zowel aan de voor- als achterkant van de website zorgt WordPress ervoor dat alles blijft draaien en jouw klanten kunnen vinden waar zij naar opzoek zijn. Onze techniekers zorgen ervoor dat het beheerpaneel wordt dichtgetimmerd en eenvoudig wordt gemaakt voor onze klanten. Want het belangrijkste is dat onze klant uit de voeten kan met zijn eigen maatwerk website, en hier alles uit kan halen.

En we doen het
met dit leuke team!
Arrow

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955