Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Blog

#SamenSterk 💪

#RESPAWN*

Dat was ons berichtje van enkele weken geleden na een team-uitje laserschieten. Maar eigenlijk past hij nu ook wel weer heel goed. Het voelt alsof we even “af” zijn.

🤔 Lastig!
Het is een heftige periode, we moeten veel regelen als ondernemers zijnde. We waren niet voorzien op thuiswerken ondanks dat vaak wordt gedacht van IT bedrijven. Gefaseerd zijn we allemaal gaan thuiswerken en hebben we samen een stabiele situatie gecreëerd. Stiekem komt daar veel meer bij kijken.

🖱 Push the button
Vandaar die RESPAWN. Het kan voelen alsof je af bent in deze game. Maar ga niet bij de pakken neerzitten en druk op die “RESPAWN” button! Ja, het is een lastige periode maar zorg dat wanneer je basis staat, je dan mensen gaat helpen die nog niet zover zijn. En niet te vergeten zorg dat je je weer gaat klaar maken voor de stap na deze vervelende crisis! #StayStrong

🤴🏼 Proud!
We zijn FOKKING trots (sorry voor ons taal gebruik) op ons team! Aan weinig woorden hebben ze genoeg gehad om de schouders er met zijn alle onder te zetten en door te pakken.

Wij staan! Kom maar op: Let us help you!
Wat kunnen we voor je doen?

💪 #SamenSterk

*Wie af is in een game, moet vaak wachten op een ‘respawn [riespãwn]’, een moment waarop je weer terug kunt keren in het spel.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955