Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Blog

👀SNEAK PREVIEW👀 Kennedymars 2019

Over iets meer dan een week start de 57e Kennedymars! Deze geweldige tocht is niet alleen een echte uitdaging voor de fanatieke wandelaar, maar ook een ontzettend leuk evenement voor jong en oud! Of je nu meedoet als loper, vrijwilliger of komt voor de gezelligheid en het aanmoedigen van de lopers. Het belooft weer een prachtig weekend te worden!

Als trotse hoofdsponsor doen we er natuurlijk alles aan om de Kennedymars ook dit jaar weer onvergetelijk te maken. Daarom hebben we samen met de organisatie en Experience Rebublic een plan bedacht om de Kennedymars nog leuker te maken voor zowel de lopers als bezoekers.

Bij RenewMyID houden we van leuke grapjes en ludieke acties. Niet alleen omdat we wel in zijn voor een geintje, maar ook omdat het ons harde werken wat minder zwaar maakt. Wij hopen daarom dat onze actie hetzelfde effect heeft op de uitdagende tocht van de lopers! 😃

Benieuwd wat we in petto hebben? De Peelpioniers in ieder geval wel. Wij betrapte ze tijdens het maken van deze sneak preview!

Ga op de foto bij onze fotodoeken bij de Start en Finish of bezoek onze green screen fotospot voor een uniek fotomoment! Je vind ons bij de 70km post (30km rondje Someren) bij Zorgboerderij Wouterbergen. Zowel lopers als bezoekers zijn van harte welkom om een ludieke foto te komen maken.

De gemaakte foto’s zijn vanaf maandag 8 juli te downloaden via www.renewmyid.nl/kennedymars. Op basis van het tijdstip waarop de foto is gemaakt vindt je jouw foto eenvoudig terug. Het tijdstip wordt voor lopers automatisch bij deze post geregistreerd.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955