Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Touchscreen oplossingen

Touchscreens om medewerkers met elkaar te connecten

Laagdrempelig met een hoog fun-gehalte

Touchscreens, je kent ze: een speciaal soort beeldschermen die gevoelig zijn voor aanraking. Tal van bedrijven maken al gebruik van touchscreens om informatie te delen, gewoon voor de fun, of voor het uitbreiden van hun service. Een van de belangrijkste doelen van touchscreens binnen een bedrijf is het binden en boeien van medewerkers en klanten, en hen meer betrokken maken bij de organisatie. De digitale aanraakschermen lenen zich uitstekend om mensen mee te nemen in wat er speelt binnen je organisatie. Ze zijn op elke gewenste plek in het bedrijfspand te installeren.

 

Touchscreens: ideaal voor teambuilding sessies

Touchscreens hebben een hoog fun-gehalte en zijn erg laagdrempelig. Zo worden ze vaak gebruikt als hulpmiddel voor teambuilding sessies. Bijvoorbeeld om medewerkers uit te dagen om discussies met elkaar te voeren door middel van touchscreens in de tafel. Ook worden touchscreens gebruikt als onbemande service desk, als interactieve bewegwijzering door het gebouw, voor het delen van complimenten van klanten, het sharen van projecten, om samen doelen te stellen of om foto’s te delen van team-uitjes. De gebruiker heeft de mogelijkheid om dingen te liken of te delen. Kortom: touchscreens vormen een ideale manier om medewerkers en klanten met elkaar te connecten.

 

Touchscreens maken medewerkers en klanten betrokken bij je organisatie

Jij wilt toch niet achterblijven met je bedrijf? RenewMyID kan een op maat gemaakte touch-applicatie voor je bedrijf ontwikkelen. Wij denken graag met je mee over hoe je meer uit je medewerkers en klanten kunt halen door middel van touchscreens. Uiteraard zorgen we ervoor dat de identiteit van je bedrijf behouden blijft door de screens in te richten op een manier die bij je bedrijf past. Het gebruiksvriendelijke CMS-systeem maakt het eenvoudig om de content op de schermen zelf te onderhouden.

Interesse in touchscreens binnen je bedrijf? Deze klanten gingen je voor:

Touchscreens kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan je website en intranet

We koppelen je touchscreens graag aan je bedrijfswebsite en intranet. Publiceer je bijvoorbeeld nieuwe projecten op de website, dan worden deze ook zichtbaar op je touch schermen en intranet. Dit betekent dat de info maar één keer hoeft te worden geüpload! Ideaal toch?!

Hadden we al gezegd dat we bekend staan om ons hoge serviceniveau? Iets met: tot 22.00 uur bereikbaar zijn. We maken graag ’s avonds tijd voor een afspraak of support; we begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk je website voor jou is, maar ook dat je overdag wellicht met andere zaken bezig bent.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955