Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5955

Blog

RMI Support Team 📞

Hoe word jij geholpen ná de bouw van jouw website?
 
Niet alleen een helder en duidelijk adviesgesprek is belangrijk. Maar juist ook hoe word je ná de oplevering verder geholpen. Hierin steken we veel tijd om dit proces zo optimaal te laten verlopen.
 
We hebben een support team opgezet en zijn gaan meten hoe we het proces kunnen optimaliseren. De uiteindelijke metingen laten zien dat we op dezelfde dag reageren en dat 87,4% van de supportaanvragen binnen 24 uur zijn opgelost.
 
En als extraatje horen we het ook terug van onze klanten. En dat is toch de bekroning op ons werk:
 
Sheila Haasnoot, SHE Art Gallery, Nuenen.
Onze nieuwe website sheartgallery.com staat nu een jaar online en loopt als een trein! Alles klopte. Het ontwerp, de uitvoering en de implementatie ging ook soepel! Ik kan hem zelf goed onderhouden maar zo af en toe heb ik vragen of wat hulp nodig bij kleine wijzigingen die ik bedenk. Wanneer ik met RenewMyID bel dan hebben ze het vaak al tijdens het gesprek opgelost. Zijn er grotere aanpassingen? Dan wordt dat altijd netjes vermeld en het kost het ook nooit teveel.

Ik ben nog niet uitgebouwd, want komend jaar wil ik de webshop er aan gaan hangen. Ook weer een bijzonder project. Ik weet al wie deze opdracht krijgt 😉 Jullie verdienen mijn 5 sterren en een pluim!

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955