085 273 5955

Website laten maken Eindhoven

Een creatieve maar vooral ook effectieve website laten maken in Eindhoven

Wij zij RenewMyID. Een enthousiast mediabureau dat probeert bedrijven naar een hoger online niveau te tillen door te werken aan creatieve en effectieve web-based oplossingen.

Tijdens de ontwikkeling van deze web-based oplossingen houden wij voortdurend rekening met het binden, boeien en behouden van jouw Eindhovense klanten en medewerkers. Dat zijn namelijk de mensen die jij met jouw Eindhovense website moet triggeren. Maken wij dan alleen maar websites? Natuurlijk niet! Wij houden ons ook bezig met jouw narrowcasting, touchscreen oplossingen, intranet en branche oplossingen.

Heb je een vraag?

Laat het ons weten! Dagelijks staan wij tot 22.00 uur voor je klaar.

Wesly RenewMyID

Wat kun je verwachten tijdens ons gesprek?

RenewMyID

Ons totaalpakket voor Eindhoven

In de praktijk heeft zich bewezen dat onze werkwijze meer dan alleen een online visitekaartje is en door de jaren heen is ontwikkeld. Jouw Eindhovense website wordt door het hele RenewMyID team naar een hoger niveau getild.

Tijdens het klantgesprek wordt er een wireframe geschetst waarmee wij jullie doelstellingen kunnen waarmaken.

We zorgen voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Eindhoven, en voor een maatwerk ontwerp.

Tijdens de ontwikkeling van je Eindhovense website zorgen we ervoor dat alles aan de achterkant soepel verloopt, maar ook dat de voorkant er gelikt uit ziet.

We plannen samen een cursus in voordat de website live wordt gezet. Tijdens deze cursus leer je alles over het zelf bijhouden van je eigen (WordPress) website.

Plan nu je afspraak!
Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om je Eindhovense website op een passende manier vorm te geven.

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De uitkomst hiervan is altijd heel verschillend, terwijl de opzet van het gesprek vaak hetzelfde is. Mocht je om een bepaalde reden niet naar ons kantoor kunnen komen, dan kan dit ook online!

Benieuwd naar andere websites die wij gemaakt hebben in de omgeving van Eindhoven? Neem gerust een kijkje!

Om onze klanten uit omgeving Eindhoven tevreden te stellen en een online boost te geven is een powerteam nodig dat hard werkt. Wij kijken op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aan. Maar wat is nu écht een goede website? Daar hebben wij onze eigen visie op. Hierbij werken wij met een webconcept dat normaal veel wordt gebruikt voor grotere bedrijven getransformeerd voor MKB.

Ervaringen van onze klanten

Samen met ons powerteam werken wij hard om onze klanten uit omgeving Eindhoven tevreden te stellen en een online boost te geven.

BAS Bootcamp And Sports

Bas

“Een bedrijf wat mee denkt met al je wensen. Het persoonlijke contact maakt het super fijn, snelle reactie en snelle acties. Ik ben nu al dik tevreden over het resultaat wat er staat en dit word alleen nog maar beter. Een bedrijf wat jouw wensen en hun specialiteit samenvoegt maakt het geen wat jij nodig hebt! Ik raad RenewMyID iedereen aan die goed, snel en persoonlijk geholpen wilt worden!”

iD Counseling

Ingrid Druyts

“Deskundigheid en klantvriendelijkheid onder één dak. Lekker bakje koffie erbij. Mooie en handige website als resultaat. Super!”

Kracht life coach

Julianne Verreijken

“Willem en Wesly (en het team) zijn toffe kerels die met je meedenken en voor je klaar staan, persoonlijke aandacht. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind en ook echt een meerwaarde vind van RenewMyID. Ik ben heel blij met mijn website en krijg er ook veel complimenten over.”

Een website die scoort in Eindhoven

Omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt, bepalen wij voor iedere website in Eindhoven een andere strategie. Deze strategie gaan we vervolgens voor je uitvoeren.

Wil je een maatwerk website laten maken? Dat zit je bij RenewMyID goed! Wij verwerken namelijk op een hoogwaardige manier het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf in Eindhoven op jouw gepersonaliseerde website. Dat doen wij op zo’n manier dat iedere Eindhovense bezoeker van jouw website vanaf het eerste moment geprikkeld wordt om verder te lezen. We sturen de bezoeker over je website heen, dompelen hem onder in je bedrijf, triggeren hem/haar om jouw portfolio te bekijken én zorgen ervoor dat hij/zij het bijna niet kan laten om contact met je op te nemen!

Kortom, als je jouw Eindhovense website door ons laat maken, dan zorgen we voor een hoge conversie. En conversie betekent: scoren!

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955