085 273 5955

Website laten maken Kessel

Een creatieve én effectieve website laten maken in Kessel

RenewMyID gaat graag nieuwe samenwerkingen aan vooral website laten maken Kessel. Samenwerkingen met bedrijven uit Kessel die wij met je samen middels een web-based oplossing naar een hoger niveau tillen.

We leggen de focus op het binden, boeien en behouden van klanten en medewerkers in Kessel. Dat is waar wij echt voor staan! Onze klant is onze vriend, en dat stralen wij ook uit! We geven je eerlijk advies en zeggen je waar het op staat. Alleen op deze manier kun jij alles uit je website halen en je klanten uit Kessel laten zien wat je te bieden hebt.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en stel hem gerust!
Ik sta dagelijks tot 22.00 uur voor je paraat.

Wesly RenewMyID

Wat kun je verwachten tijdens ons gesprek?

RenewMyID

Ons totaalpakket voor Kessel

Door de jaren heen ontwikkelden we een werkwijze die zich in de praktijk heeft bewezen en meer dan alleen een online visitekaartje is. Het hele RenewMyID team staat klaar om jouw website in Kessel naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens het klantgesprek bepalen we samen hoe we jullie doelstelling kunnen waarmaken. Hiervan wordt de website een wireframe geschetst.

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Kessel.

Tijdens de ontwikkeling van je website voor Kessel zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Voordat de website live wordt gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en hoe je het zelf kunt bijhouden.

Plan nu je afspraak!
Samen bekijken we de mogelijkheden om je Website in Kessel naar een hoger niveau te tillen.

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De opzet van deze gesprekken is altijd hetzelfde, hoewel de uitkomst altijd totaal verschillend is! Samen  kijken we naar de mogelijkheden om je website in Kessel op een unieke en passende manier vorm te geven. Natuurlijk kan dit op kantoor of online!

Benieuwd naar andere websites die wij gemaakt hebben in de omgeving van Kessel? Bekijk het hier!

Ervaringen van onze klanten

Samen met ons powerteam werken wij hard om onze klanten uit omgeving Kessel tevreden te stellen en een online boost te geven.

BAS Bootcamp And Sports

Bas

“Een bedrijf wat mee denkt met al je wensen. Het persoonlijke contact maakt het super fijn, snelle reactie en snelle acties. Ik ben nu al dik tevreden over het resultaat wat er staat en dit word alleen nog maar beter. Een bedrijf wat jouw wensen en hun specialiteit samenvoegt maakt het geen wat jij nodig hebt! Ik raad RenewMyID iedereen aan die goed, snel en persoonlijk geholpen wilt worden!”

Beeldenmarkt.nl

Martin Jeuken

“Goeie afstemming, persoonlijke aandacht EN prima inlevingsvermogen vooraf aan het ontwerp van een nieuwe website!”

Annebet Verhees-Haerkens

“Door goede service en snel schakelen stond het Minishopje van Herberghe de Coeckepanne binnen een paar dagen live. Bedankt voor de fijne samenwerking RenewMyID, op naar onze nieuwe website!”

Door de jaren heen is gebleken dat we op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Daarnaast hebben we onze eigen visie op wat nu écht een goede website is. Hierbij hebben wij een groot web-concept getransformeerd voor MKB.

Een scorende website in Kessel

Omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt, bepalen wij voor iedere website in Kessel een geheel andere strategie.
Deze strategie gaan we vervolgens voor je uitvoeren.

We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je meer conversie uit je website in Kessel kunt halen; dat je meer telefoontjes krijgt naar aanleiding van een website bezoek; dat er meer e-mailformulieren ingevuld worden; dat je vaker een terugbelverzoek krijgt nadat iemand je website in Kessel heeft bezocht; dat je website beter gevonden wordt, met name in de omgeving van Kessel; en dat de bezoeker van je website in Kessel zo snel mogelijk op de juiste pagina terecht komt.

Daarbij is het belangrijk om, voordat wij voor je aan de slag gaan, te bepalen wat je met je website in Kessel wil bereiken. Ook is het handig om te weten waarnaar de bezoekers van je website op zoek zijn. Daar helpen wij je graag bij!

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955