085 273 5955

Website laten maken Venray

Een website laten maken in Venray die creatief, maar vooral ook effectief is!

Een website dient niet alleen als genot om te gebruiken, maar ook om naar te kijken. Wij van RenewMyID kunnen daar een goede balans in vinden. Jouw Venrayse website moet namelijk creatief én effectief zijn.

Wanneer je door ons een website laat maken, kun je er zeker van zijn dat we er samen voor zorgen dat deze er gelikt uitziet. De websites uit Venray die wij ontwerpen en ontwikkelen zijn namelijk compleet nieuw en custom made op open source CMS systeem. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw website wordt toegespitst op de wensen en gebruiken van jouw Venrayse doelgroep.

Heb je een vraag?

Je mag ons altijd bellen of een e-mail sturen. Ons team staat dagelijks tot 22.00 uur voor je klaar.

Wesly RenewMyID

Wat kun je verwachten tijdens ons gesprek?

RenewMyID

Ons totaalpakket voor Venray

De afgelopen jaren ontwikkelden we een werkwijze die successen boekt in de praktijk en meer dan alleen een online visitekaartje is. Het hele team van RenewMyID staat klaar om jouw Venrayse website naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bepalen we samen hoe we jullie doelstelling kunnen waarmaken. Hier schetsen we een wireframe van.

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een onderscheidend design ten opzichte van de rest in Venray.

Tijdens het bouwen van jouw Venrayse website zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Voordat jouw website live gaat, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en hoe je dit zelf moet bijhouden.

Plan nu je afspraak!
Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor je nieuwe Venrayse website.

Wij werken met ons eigen unieke concept waarbij je in 1,5 uur mee wordt genomen door je eigen website. Deze vrijblijvende gesprekken hebben dezelfde aanpak, maar de uitkomst is altijd heel verschillend en verrassend! Tijdens het gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw Venrayse website op een unieke en passende manier vorm te geven. Dit gesprek kan natuurlijk ook online plaatsvinden!

Nieuwsgierig geworden naar websites waar wij deze strategie op hebben toegepast?

Graag laten wij een aantal voorbeelden zien van andere websites die wij hebben gemaakt. Zo krijg je er een duidelijker beeld bij!

Ervaringen van onze klanten

Samen met ons powerteam werken wij hard om onze klanten uit omgeving Venray tevreden te stellen en een online boost te geven.

BAS Bootcamp And Sports

Bas

“Een bedrijf wat mee denkt met al je wensen. Het persoonlijke contact maakt het super fijn, snelle reactie en snelle acties. Ik ben nu al dik tevreden over het resultaat wat er staat en dit word alleen nog maar beter. Een bedrijf wat jouw wensen en hun specialiteit samenvoegt maakt het geen wat jij nodig hebt! Ik raad RenewMyID iedereen aan die goed, snel en persoonlijk geholpen wilt worden!”

iD Counseling

Ingrid Druyts

“Deskundigheid en klantvriendelijkheid onder één dak. Lekker bakje koffie erbij. Mooie en handige website als resultaat. Super!”

Kracht life coach

Julianne Verreijken

“Willem en Wesly (en het team) zijn toffe kerels die met je meedenken en voor je klaar staan, persoonlijke aandacht. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind en ook echt een meerwaarde vind van RenewMyID. Ik ben heel blij met mijn website en krijg er ook veel complimenten over.”

Samen met ons powerteam werken wij iedere dag hard om onze klanten uit omgeving Venray een mooie website te geven. De afgelopen jaren is gebleken dat wij op een speciale manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Ook hebben wij een eigen visie op wat nu écht een goede website is. Hierbij hebben wij een web-concept dat normaal veel wordt gebruikt voor grotere bedrijven getransformeerd voor MKB.

Zorg dat je website uit Venray geen puzzel is

Stel je voor dat jouw Venrayse website een puzzel is voor je bezoeker. Geloof ons: dat wil je niet! Zorg daarom dat je websitebezoeker zo snel mogelijk bij de juiste informatie is.

Een website wordt vaak ingericht als brochure. Maar werkt dat eigenlijk wel zo? Wij denken namelijk van niet. Jouw klanten zijn verschillende soorten mensen, en iedereen denkt anders en zoekt anders op een website.

Bij RenewMyID bekijken we Venrayse websites door de ogen van drie types: de doener, scanner en klikker. Deze types passen we toe op jouw doelgroepen. Daarnaast kijken we naar de verschillende invalshoeken, want klanten komen om diverse redenen naar jouw bedrijf in Venray. Met ons webdesign helpen wij de bezoeker het juiste pad te kiezen.

En als we dan toch bezig zijn, kunnen we er meteen voor zorgen dat je door Google beter gevonden wordt in Venray en omstreken. Alles om jouw website beter te laten scoren dan andere bedrijven in jouw branche!

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955