085 273 5955

Website laten maken Weert

Goede website laten maken in Weert?

Dan gaan we dat regelen. We starten met een kennismaking en een brainstormsessie waarin we gaan kijken wat jullie bedrijf doet.

Stel je voor dat je website een puzzel is voor je klant (wat vaak voorkomt) Geloof ons: dat wil je niet! Zorg daarom dat je websitebezoeker zo snel mogelijk bij de juiste informatie is. Daarnaast wordt een website vaak ingericht als brochure. Maar werkt dat eigenlijk wel zo?

Wij denken van niet. Jouw klanten zijn verschillende soorten mensen, misschien ook wel uit de branche of van dezelfde leeftijdscategorie, maar iedereen denkt anders en zoekt anders op een website.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en stel hem gerust!
Ik sta dagelijks tot 22.00 uur voor je klaar.

Wesly RenewMyID

Wat kun je verwachten tijdens ons gesprek?

RenewMyID

Ons totaalpakket voor Weert

Door de jaren heen ontwikkelden we een werkwijze die zich in de praktijk heeft bewezen en meer dan alleen een online visitekaartje is. Het hele RenewMyID team staat klaar om jouw website in Weert naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens het klantgesprek bepalen we samen hoe we jullie doelstelling kunnen waarmaken. Hiervan wordt een wireframe geschetst.

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Weert.

Tijdens de ontwikkeling van je website voor Weert zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Voordat de website live wordt gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en hoe je het zelf kunt bijhouden.

Plan nu je afspraak!
Samen bekijken we de mogelijkheden om je Website in Weert naar een hoger niveau te tillen.

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De opzet van deze gesprekken is altijd hetzelfde, hoewel de uitkomst altijd heel verschillend is! Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om je website in Weert op een unieke en passende manier vorm te geven.
Dit kan ook online!

Benieuwd naar andere websites die wij gemaakt hebben in de omgeving van Weert? Bekijk het hieronder!

Ervaringen van onze klanten

Samen met ons powerteam werken wij hard om onze klanten uit omgeving Weert tevreden te stellen en een online boost te geven.

BAS Bootcamp And Sports

Bas

“Een bedrijf wat mee denkt met al je wensen. Het persoonlijke contact maakt het super fijn, snelle reactie en snelle acties. Ik ben nu al dik tevreden over het resultaat wat er staat en dit word alleen nog maar beter. Een bedrijf wat jouw wensen en hun specialiteit samenvoegt maakt het geen wat jij nodig hebt! Ik raad RenewMyID iedereen aan die goed, snel en persoonlijk geholpen wilt worden!”

iD Counseling

Ingrid Druyts

“Deskundigheid en klantvriendelijkheid onder één dak. Lekker bakje koffie erbij. Mooie en handige website als resultaat. Super!”

Kracht life coach

Julianne Verreijken

“Willem en Wesly (en het team) zijn toffe kerels die met je meedenken en voor je klaar staan, persoonlijke aandacht. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind en ook echt een meerwaarde vind van RenewMyID. Ik ben heel blij met mijn website en krijg er ook veel complimenten over.”

Door de jaren heen is gebleken dat we op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Daarnaast hebben we onze eigen visie op wat nu écht een goede website is. Hierbij hebben wij een groot web-concept getransformeerd voor MKB.

Een scorende website in Weert

Omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt, bepalen wij voor iedere website in Weert een andere strategie. Deze strategie gaan we vervolgens voor je uitvoeren.

Daarbij is het belangrijk om, voordat wij voor jullie aan de slag gaan, te bepalen wat jullie met de website in Weert wilt bereiken, en om te weten waarnaar de bezoekers van jullie website op zoek zijn. Geen zorgen. Daar helpen wij je graag bij.

Wil jij ook zo'n effectieve website of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

085 273 5955