Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

085 273 5956

Websites met uitstraling

Wij zijn RenewMyID

Een jong en dynamisch mediabureau met meer dan 8 jaar ervaring in het bouwen van op maat gemaakte WordPress websites. Zoals onze naam misschien al verklapt, bouwen wij niet alleen websites, maar vernieuwen wij online identiteiten. Op die manier laat ook jouw website een verpletterende online indruk achter! Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan snel verder…

1. Lekker bakje koffie

Een goede website begint bij ons altijd met een lekker bakje koffie (Thee en water mag natuurlijk ook;). Dit is ook meteen het perfecte moment om kennis te maken en het te hebben over jullie doelstellingen.

2. Strategie sessie(s)

Een goede strategie mag natuurlijk niet ontbreken. Dus of je nu één, twee of zelfs drie creatieve sessies kunt gebruiken. Wij gaan je helpen om jouw unieke verkooppunten te ontdekken en kijken samen hoe jouw nieuwe website zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt.

3. Tijd om creatief te worden

De bal ligt nu bij onze creatieve designers. Zij gaan namelijk hard aan het werk om een website te ontwerpen, die zowel mooi als gebruiksvriendelijk is. Nog niet 100% tevreden met het voorstel? Geen zorgen! Er is voldoende ruimte voor aanpassingen en samen zorgen we ervoor dat de website voldoet aan al jouw verwachtingen!

4. Bouwen maar!

Tijd om jouw nieuwe website tot leven te brengen. Onze digi-nerds gaan de strategie en het design vertalen naar een dynamische website die zelfs voor iemand van 90 makkelijk te gebruiken is!

5. Prepare for take-off!

De website is zo goed als af. Alleen nog even vullen met teksten en afbeeldingen en dan kan hij worden gelanceerd! Een moment dat wij maar al te graag vieren…

Deze bedrijven gingen je al voor!

Benieuwd wat RenewMyID voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact op met Ruud!

Hij gaat graag een keer samen zitten om de mogelijkheden te bespreken en een plan te maken dat past bij jouw doelstelling en budget.

085 273 5956